12 Aralık 2020 tarihinde güncellendi.
Trendyol İletişim Numarası: 0 212 331 02 00 Trendyol, geniş ürün yelpazesi sayesinde müşterilerine aradıkları her ürünü bulma konusunda zorluk çıkarmıyor. Moda konusunda en büyük isimlerden birisi olan Trendyol internet sitesi, binlerce markayı tek bir platformda buluşturuyor. Trendyol müşteri hizmetleri arayarak ürünlerinizin sipariş takiplerinizi kolaylıkla yapabilir, ürün satıcısı iseniz ürün bilgisi güncelleyebilir, Trendyol teknik destek telefon numarasına bağlanabilirsiniz. Trendyol müşteri hizmetleri, alışverişiniz sırasında yaşadığınız her türlü sorunu çözmekte uzman. Yaptıkları kampanyalar ve reklam çalışmalarıyla birlikte adından sık sık söz ettirmeyi başarıyor. Özellikle bayanların sıkça ziyaret ettiği bir internet sitesi olmayı başarmış durumda. Trendyol müşteri hizmetleri 444 numarası ve trendyol müşteri hizmetleri 0850 numarası bulunmamakta bunun yerine 0212 331 02 00 telefon numarasından müşteri temsilcisine bağlanma şansınız bulunmakta. Trendyol çağrı merkezi direk bağlanma sayesinde her türlü görüş ve önerinizi aktarabileceğiniz gibi soru ve sorunlarınızı da iletmeniz mümkün. Hafta içi Sabah 08:30’dan Gece 24:00’a kadar hizmet alabilirsiniz. Cumartesi gününde 10:00 ile 24:00 arasında, pazar günleri ise 10:00 ile 17:00 saatlerinde ulaşabilirsiniz. Trendyol çağrı merkezine ulaşmak isterseniz 0212 331 0 200 numarasını tuşlamanız yeterlidir. Bu numara üzerinden hızlı bir şekilde müşteri temsilcilerine bağlanarak istek, soru, görüş, öneri ve şikayetlerinizi Trendyol yetkililerine iletebilirsiniz. Bu şekilde Trendyol Müşteri hizmetleri bağlanma yollarından faydalanabilirsiniz.
Sayın yetkili internet üzerinden yapmaya çalıştığım alışveriş için gerekli formu doldurmakta zorlanıyorum. Kayıtlı üye olarak bağlanmak istediği belirtiyorum. Form bilgilerinde eposta adresini zorunlu istiyorsunuz. Yazınca da kaydınız var böyle devam edin diyor mesaj. Mail adresimi ve şifremi yazıyorum. Bu şifre hatalı mesajlaşıyorum. Bak arkadaş benim şifrem sizi niye ilgilendiriyor bilmiyorum. İletişimse cep telefonum var zaten. Adreste var. Sorun bir kez bağlanırken yazdığım mail adresimin şifresi. Sizin için niye sorun? Lütfen sayfanızı yenileyiniz
Sayın yetkili 727 060 306 1910 iade kargo numarası ile hatalı gelen ürünü gönderdim. æncak defalarca mail göndermeme rağmen cevap verilmedi. Havale ettiğim paramın tarafıma iadesini istiyorum. Bu konuda acilen bilgilendirmenizi rica ederim.
Sipariş verdim telefon gelmedi
Sayın Trendyol çalışanları ben sizden 2 ay içinde 3 bin tl. Alışveriş yaptım. Elle marka sandelet ayakkabı aldım size 183.92 TL. Ücret ödedim kusurlu olması sebebiyle size iade gönderdim. Ve aynı gün aynı sandaleti 169.9 TL. Ödeyerek 2. Siparişi verdim. Buna rağmen siz neden tarafıma 164.93 TL. Olarak 19 TL. Eksik tutar iadesi yapıldı. 19 TL. Tutarı tarafıma iade yapılmasını istiyorum. İadem yapılmadığı takdirde Trendyol’dan bu son alışverişim olacaktır. Trendyol uygulamasını mobildende kaldıracağım ve sizi hiç kimseye önermeyeceğim. Bilginize.
İyi günler 9 /11/2019 tarihinde vermiş olduğum dört siparişten üç tanesi elime ulaştı ama birtanesi hala elime ulaşmadı ve sipariş takipten bakıyorum siparişiniz alınmıştır diye gösteriyor eğer gönderilmeyecekse iadesini yapacağım müşteri hizmetlerini arıyorum cevap alamıyorum bilgilendirirseniz memnun olurum iyi günler.
12 kasım da ayakkabı aldım teslimat süresi 12 – 21 kasım yazıyor ama halen tedarik ediliyor diyor. Bu kadar uzun süreceğini bilseydim almazdım. Bir daha kesinlikle bu uygulamadan alışveriş yapmayacağım
Abi benim siparişim gelmedi
Trendyol resmî müşteri hizmetleri ile iletişime geçin lütfen.
Benim verdiğim sipariş biri geldi d9geri gelmedi müşteri hizmetini arıyorum adınıza urun yok.diyorlar ne yapmaliyim
23 kasımda aldığım çok amaçlı dolap hala gelmedi
29 kasım da vermiş olduğum mont siparişim iade talebi oluşturmadığım halde nasıl oluyor da 14 aralıkta iade talebiniz alınmıştır denmekte bir türlü anlam veremiyorum trendyol gibi büyük bir alışveriş sitesine yakışmadı bi açıklama yapılır diye beklemekten başka bisey kalmadı montum gelmediği için üzüldüm.
Sipariş verdiğim ürün gönderilmeden bilgim dışında iade edilmiş , satın aldığım ürünüm gönderilmeme sebebini öğrenebilirmiyim?
25 kasımda verdiğim sipariş hala gelmedi tedarik aşamasında yazıyor. Arıyorum müşteri hizmetlerini iletişim de kuramıyorum. Ne yapabilirim lütfen yardımcı olur musunuz?
29 kasımda verdiğim sipariş ile ilgili hiçbir gelişme yok sadece siparişiniz alındı yazıyor teslim tarihi 25 aralıkta son. aldığım ürünün ne zaman elime ulaşacağını merak ediyorum .ürünün bu kadar geç gelmesi çok sacma.birde trendyol müşteri hizmetlere canlı ulaşılamıyor.
bir ay öncesldigim ürün bilgim dışında nasıl olduysa 10 dakikada ustan ilde tur atıp üyede olmuş sürekli iletişim halimdeyim 4 gün oldu hala bi dönüş yok ilk defa böyle birşey yaşıyorum bir açıklama bekliyorum
Ysklaşık 2 hafta öncesi siparis verdiğim ürunler dn gec 21 aralikta teslim edilecek yazıyor ancak halen tedarik aşamasinda siparis verdigim montu yazin mi giyecegim lütfen calışmalarinizı hizlandirın yoksa Tüketeci köşesine bildireceğim lütfen ilgilenin tel danda müsteri hizmetletine baglanmıyor
Iki ürün sipariş verdim biri geldi diğeri gelmedi bir ay oldu ürün bulunmamakta adınıza diyor
Geçinde geçilmiyor işte geçilse burda sana dert yanmazdık canlı görüşme yapılmıyor bize yardımcı olun lütfen
Bybe bybe canta portbebe paris siyah aldım ürün eksik geldi kafa tarafı yok citcitli bölüm
Elimeze geçmeyen ürün teslim edildi deniyor bir bilgide veren yok.
24 Aralık ta bir ürün aldım hala gelmedi bu nasıl bir iş ya yolamıçak sanız parazını iyade edin lütfen yada hemen yolayın
Kesinlikle müşteri hizmeti yok bikere şansa tel açıldı hergun evde oturup tek tek siparişini bekliycez bitti birçok şey sipariş etcektim Beğendik ana bu son olsun ne sorunsuz kargo işi bu
Sipariş ettiğim ürün kalitesiz geldi. İç giyim atlet. Kol askısı pot dikilmiş dikiş ipleri sarkiyor ürün daha yikanmadan kemer hizasinda kısacık. Tekrar iade edilmiyecegi düşünülerek en adisi gönderilmiş.
Bende alışveriş yaptım ve geçen ay aldığım oturma grubundan çok memnun kaldım bu arada aynı modelden sipariş vermek istiyorum ama diğer gelmeyen renkten istiyorum. Bu ayda siparişlerim oldu ama içlerinde memnun kalmadığım ve fazladan vermiş olduğum siparişlerimi iade etmek istiyorum ama kimseyle iletişime geçemedim yardımcı olursanız sevinirim ??
Bir ay önce verdim sipariş hala gelmedi ve onaylı gözüküyor paramı eksiksiz iade edin yada ürünü gönderin
Trenyol beni dolandırdı 200 tl mi kaso etti bunlar namussuz şerefsiz okadar insanın parasını kaso etmişler serefsizler
İade Kodu: 939562…15 ‘na ait ödeme, ürün 8 Mayıs’ta elinize geçmiş oldugu halde ve 4 defa müşteri hizmetleriniz ile telefonla konuşup durumu bildirmeme rağmen hala yapılmış değil.
Her defasında durumu bildiriyoruz, not alıyoruz, en kısa zamanda ödemeniz gercekleştirilecektir cevabını alıyorum.
Yoğun bir süreç yaşadığınızı anlayışla karşılayarak bugüne dek bekledim.
Bugün telefonla musteri hizmetlerine de baglanamadıgım gibi internette verilen [email protected] mail adresinden de mailler geri geliyor…Muhatap dahi bulamıyoruz.
İnternette bulabildiğim, ilgili her yere şikayetimi yazacağımı bilgilerinize sunuyorum…
Merhaba 29 Mayıs bir ürün aldım telimat tarihi 1-10 Hazirandı henüz kargo da gösteriyor, hangi kargo dan araştıra bilirim?
16.06.2020 de tek kapaklı dolap ve ayna sipariş verdim.Aynasi geldi ama hala dolap gelmedi.Teslim tarihi geçti msj artık çapta yok.aras kargo msj atıyor evde bulamadık sizi diye halbuki ogun evdeydim.Bayiye gittim kayıp denildi.Trenyoldan msj geldi yoğunluktan dolayı gönderemedik diye ama üzerinden bir hafta geçti.Hala bir ses yok. Ya cvp verin yada en kısa zamanda TUKETICI HAKEM HEYETINE basvuracagim?
heyyyyyyyyyyyyy sorumlu kardeşlerrrr utanın biraz türkiyenin 4 üçü cahil kesim canlı görüşmeler yapılamıyor yok onu gir yok bunu gir vatandaş ne anlar bunu ayıp size yaa sizin satışlarınız ancak işadamları vede sanatçılar yapar diyer millet yokkkkkk buna bir çare bulun çareeeeeeeeeeeeeeeeee
trendyol müşteri hizmetlerini arayın size yardımcı olurlar
Trend yolda oğlum için bir bilgisayar kulaklık siparişi verdim ürün hiç bana gelmedi. Ürünü teslim alan Aras kargo ürününü teslim etmedi trend yol firması iade işlemi başlattı 1 aydır hâlen ürün inceleniyor Trendyol müşteri hizmetleri nin arıyorum ama müşteri hizmetlerine direk bağlanamıyorum tam bir yalancı firma nerde benim ürünüm veya iade bedelim
merhabalar, internetten alışverişlerde 45 gün kuralı var. 45 gün içerisinde iade yapmak durumundalar. sorununuz 45 günü geçerse lütfen hakem heyetine başvurun.
Abim Fatih Ayaydın adına akyum mayodan haşema siparişi verdik fakat işinden dolayı alamadı geri gitmiş ve parasını ödemiş. Ürününüzü geri adresimize gönderebilir misiniz. Adres =
Fevziçakmak mahallesi 30 sokak no 7 daire 5 torbalı- İzmir
Merhabalar songül hanım geri iade olduysa ücret de iade olmuştur kontrol eder misiniz
Aldığım ürünü iade ettim, satıcı geri iade etti. Müşteri hizmetlerini aradım, haber bekleyin dediler, sonra ürünü iade edin, iade işlemleri yapılacak dediler, ürünü tekrar gönderdim, satıcı tekrar iade etti.
Trendyol sadece para kazanıyor, satıcılar ne derse o oluyor, trendyol müşterisinin arkasında durmuyor.
Müşterisine sahip çıkmayan bir kurumdan alışveriş yapmayınız.
Benim için Trendyol bitmiştir.
Merhabalar Doğan bey değerli yorumunuz için teşekkür ederiz, yaşadığınız sorundan ötürü üzgünüz, bundan sonra alışveriş tercihlerinizde mutlaka bunu hatırlarsınız.
7eylulde sipariş verdiğim ürün gelmedi çıkış şubesinde görünüyor ve hala bir gelişme yok
Her defasinda koyde oturuyorum dememe ragmen aras kargo ile urun gonderiyorsunuz halbuki hem yurt ici kargoyla da calisiyorsunuz ama bodrum mumcular pinarlibelene yurt ici kargo geliyor bilerek aras kargoya veriyorsunuz.fikriye yağcı 28451278502
Siparişim eksik geldi. Geçen defaki siparişim yanlış geldi. İnsanları neden upraştırıyorsunuz anlamıyorum. Kimseye de bağlanamıyorım müşteri hizmetlerinden. Bu nasıl iş anlayamıyorum.
21.09.2020 de teslim alcam ürün hala gelmedi bu nasi iş ahlakı ve sorumsuzluğu Allah askina.bizi mahdur edionuz bu kadr sorumsuz olmayın lütfen.23.09.2020 bugün bakalm ürün ne zaman gelcek en yakın zamanda ya donuş yapın yada ilgilenin lütfen….
Ben villada turbo ve yedek paspas sipariş verdim villada turbo geldi yedek paspas gelmedi siparişim eksik geldi
649…55 gönderi numaralı 284 lira tutarındaki bebek bezi siparişim elime ulaşmıyor. Hiçbir şekilde müşteri temsilcisi olarak bir şahıs ile muhattap olamıyorum. Ne ürün geliyor ne para iadesi yapılıyor. Üstelik agt kurye diye bir firmaya verildiği söylenmesine rağmen gönderi yok yazıyor. Bilgisayarlı müşteri hizmetlerinde ise geçmiş yerin söylenerek ürün size bu tarihte ulaşacak denşyor. Bu belayı da atlatırsam kesinlikle bedava da verseniz sizin sitenizden asla alışveriş yapmayacağım.
ya rica edıyorum artık ürünüm gelsin. 15 eylülde sipariş verdim ayın sonuna geldık halen kargoda dıyor bu nasıl ilgisizlilktir. bu nasıl bır cehalettir ki trendi yoldan hiç beklemezdim. defalarca ürün almısımdır ama bu kadar olmadı. resmen müşterileri kandırıyorsunuz artık ve satıcı firmanın bilgilerini dahi göremıyorum en azından satıcının bılgılerını yazarsanız ordan irtibata gecelım o da yok.. bır daha asla trendiyoldan ürün almak yok bitti benım için. banyoya klozet takımı aldım inanın bana paslı geldi ve paslanmaz yazmasına ragmen ayrıca kalitesiz asla kımseye tavsiye etmıyorum sizi bittiniz benım için. ve ya ürünü gönderin yada iade alın.
Acil cevap ürün neden elime ulasmadi 662912536siparis no neden geri iade edildi ne kargo geldi ne de sipariş bildirimi
29 eylülde vermiş oldugum 2 siparisten birisi elime ulaştı 2si de ayni anda yola cikti demenize ragmen biri elime ulasmadi ve kargo takip numaranizdan bakip yolda demenize ragmen mail gonderip size ulasamadiginiz icin ürün geri iade edildi diyorsunuz ne kargo geliyor ne de urun bilgisi veriyorsunuz bosa zaman caliyorsunuz evde olmama rağmen ürününüz gecikti özür dileyip indirim kuponu veriyoruz diyorsunuz ürün yok ortada neyin indirimi sizin olsun indirimininiz ben ürünü istiyorum dogum günü geldi catti magdur oldum.
İlk kez Trendyol da problem yaşıyorum şaşkınım…kargoya verildiği söylenen ürün. Bence kargoya verilmesi..cunki takip edemiyorum…aynı gün sipariş verdiğim.urunu iki gündür kullanıyorum bence firmalarla alakalı problem bu..ama.karsimizda muhatap yok o iyi değil. Ben telesekreterle konuşmak istemiyorum… Niçin. Canlı bir insanla konuşamıyorum eskiden vardı. Olmadı Trendyol. Yarında gelmezsse iade. Bence de daha kargoda bile değil. Takip.edebilyoruz cunki dün teslim olmadı lazimdi. Olmadı. Olmadı.
Trendyol müşteri temsilcisi sorun yaşadığımızda doğrudan irtibat kuracağımız bir müşteri temsilcisi yok iletişim numaranızı aradığımızda sorunlarla ilgili kısımlar var ancak doğrudan müşteri temsilcisine bağlanma diye bir seçenek yok ve irtibat kuracağımız bir müşteri temsilcisi olmadan alışveriş yapıyoruz sorun yaşayınca kimle irtibat kuracağız tüketici hakem heyetinde yada ticaret mahkemesinde hakkımızı mı aramalıyız ? sipariş alındıktan sora kargo süresi kaç gündür neden mağdur ediyorsunuz insanları bir daha kesinlikle trendyol ile işim olmaz çevremdeki insanlara da trendyol kullanmamaları gerektiğini açık açık belirticem siz müşteri ile bire bir konuyu çözmek yerine sadece cebinize giren parayı düşünen bi sitesiniz müşteri menmuniyeti (0)
Aldığım saatle kargoda gelen saatın alakası yok canlı müşteri temsilcileri 5 kişi ile sorunumu çözmedi muatap yokkk
İletişim telefonu dedikleri şey otomatik kayıttan ibaret, sizinle görüşen bir yetkili yok, öyle bir seçenek yok… Aylarca ürün göndermeyen, gönderilmiş gibi gösterip iade tutarı göndermeyen VİVİAN TEKSTİL isimli bir firmadan kedilerime kedi evi aldım, yorumların hepsi ayni, adamlar 5 ay sonra keyfe keder birşey gönderiyor, hatta çoğunu da göndermemiz ve bunların mağaza puanı 8.5. Şikayet üstüne şikayetler var hâlâ bu firmaları tutuyorsunuz. 59 TL gibi bir rakam ödedim, bunlar herkesten 1 lira alsa yine kârlı, paraları ne yapıyorlar aylarca ürün göndermeyip. Resmen dolandırıcılık gibi birşey. Ayıp yahu…
Bünyenizde tuttuğunuz kart hesabı güvenli değil bu saatde yapmadığımız alışverişin kart da n sizin tarafınızdan para çekildiğini fark ettik büyük sıkıntı sizden alışveriş yapmadık ancak 77 lira çekilmiş üstelik onay mesajsız hesap güvenliği sağlayamadığınız ortada bu işe açıklama istiyorum ve derhal paranın hesabımıza iadesini istiyorum bu hırsızlıktır ve faili derhal bulunmalı
Asiye elbistan. İki bej ev botu aldım biri geldi biri gelmedi ikisinde 37 numara botun göndermenizi istiyorum elinizde yoksa parasını iade edermisiniz
Benin kredi kartımdan alışveriş yapılmış sifresiz nasıl yapılabiliyor
SİPARİŞİME NOT EKLEMEK İSTİYORUM
Yaklaşık 2’5 aydır celile aslan adına kayıtli kart ilesizden pantolon aldım daha kargoya verilmeden siparii iptal ettim ve hala parası hesaba iade edilmedi
3 hafta önce halen marka balık yağı siparişi verdim. Hala gelmedi iade etmek istiyorum sipariş numaram olmadığı için müşteri hizmetlerini aramam fos artık istemiyorum iadesini talep ediyorum lütfennnn
Neden müşteri temsilcisi ile bağlantı kuramıyorum hep dandik dandik yönlendirme yapılıyor
Şiparişi reddedilen ürünün ücretini alıyorsunuz defalardır aramama rağmen iadesini yapmıyorsunuz nasıl bir sistem bu anlayamadım bir aydır halen iadesi yapılmadı lütfen sisteminizi daha seri bi şekilde işleme koyarmısınız bu şekilde insanların burdan sağlıklı alışveriş yapamadığı gerçeğini göstermiş oluyorsunuz