30 Ocak 2021 tarihinde güncellendi.
Halkbank müşteri hizmetleri telefon numarası: 444 04 01
Türkiye’nin en önemli bankaları arasında yer alan Halkbank, güvenilir hizmet sunan bir bankadır. Uzun yıllardır kullanıcılarının güvenini kazanmayı başaran Halkbank, düşük faiz oranları ve avantajlı ürünleriyle pek çok kişinin ilk tercih ettiği bankalar arasında yer almaya başlamıştır. Günün her anında hizmet alabileceğiniz banka aynı zamanda müşteri temsilcileriyle de sizlere hizmet sunmaktadır.
Halkbank Müşteri Hizmetleri İletişim
7 gün 24 saat boyunca arayabileceğiniz Halkbank müşteri hizmetleri sayesinde kayıp-çalıntı bildiriminde bulunabilir ya da banka ürünleri hakkında bilgi alabilirsiniz. Çağrı merkezi üzerinden aynı zamanda bankacılık işlemlerinizi de gerçekleştirebilirsiniz. Halkbank müşteri hizmetleri 7/24 çalışmaktadır. Hepimizin ortak derdi genellikle dakikalarca müşteri hizmetlerini arayarak işleminizi yapamamak herkesi çileden çıkarmaktadır. Halk Bankası müşteri hizmetlerinde de aynı şekilde bekletilmek değerli zamanınızı çalmak oluyor. Müşteri hizmetlerinde dakikalarca beklemek bazen çok sıkıcı olabiliyor. Fakat bunu yapabilmenin çok kolay bir yolu var. Bir çoğumuz bunu bilmediğinden dolayı operatörün basma konutlarını dakikalarca dinleyerek boş vakit harcamaktayız. İşte tam burada konumuzun devamında anlatılan Halkbank müşteri hizmetleri direk bağlanma konusu hakkında bilgi sahibi olmak can kurtarıcı oluyor.
Halkbank müşteri hizmetleri direk bağlanma
Sizler için müşteri hizmetlerine direk kısayoldan bağlama servisini derledik. Böylece Halkbank müşteri hizmetlerine direk arayıp bağlanarak boşuna vakit kaybetmemiş olacaksınız. Üstelik hemde en önemlisi operatörü dinlerken artık sıkılmaya son.
Halkbank müşteri hizmetlerine direk bağlanma:
İlk olarak ” 444 04 01” arayın.
Operatörden direk ses geldikten sonra sıfırı tuşlamanız yeterlidir.
Bundan sonra direk müşteri temsilcisinden istediğiniz işlemi hemen yapabilirsiniz….
Gösterdiğiniz ilgi için teşekkür ederim.
Ben kırdı kartı borcu taksitlendirme imkanı sunan bir şey var mı acaba beni ararsanız sevinirim teşekkürler
halkbank direk bağlanma numaralarından ulaşabilirsiniz , bu şekilde arama maalesef olmamaktadır.
Kïredi kartı borcumu ödeyemedim beni arar mısınız lütfen
halkbank kredi kartı borcunuzu internet bankacılığı ve atm aracılığı ile de yapabilirsiniz
Müşteri temsilcisine bağlanmak bu çağda bu kadar zor olmamalı yaaa yeter artık iki gündür müşteri temsilcisine bağlanmaya çalışıyorum ya
Ya büyle banka gürmedim 1 saat müşteri hizmetlerine bağlanmıyor
Müşteri temsilcisine bağlanmak bu çağda bu kadar zor olmamalı yaaa yeter artık iki gündür müşteri temsilcisine bağlanmaya çalışıyorum ya yorumu bile gönderemiyoruz lanet olsun
Bu bankada yasadıgım sıkıntıy hicbir bankada yasamıyorum ne musteri hizmetlerinden iyi bir yanıt alıyorum ne bankada
Halkbank müşteri hizmetlerine bağlanmak için ilettiğimiz tuş kombinasyonunu denemenizi rica ederim.
Paraf kard ile MTV ödemesi yapmak istedim ama olmuyor. Diyaloğu arayın diye bir uyarı geldi. Verilen numara 4440400 yanlış anonsu geliyor. 08502220400 kayıp çalıntı kart için 0 tuşla talimatı veriyor. Oysa ben müşteri temsilcisi ile konuşmak ve derdimi iletmek istiyorum ama ulaşamadım. Yardımcı olun lütfen.
Arkadaşlar bilen varsa bana bir cevap verebilirmi dekont icin ücret odeniyormu
Merhabalar,
Dekontları bankalardan ücretsiz temin edebilirsiniz. Ayrıca e mail adresinize online banka ekranınızdan gönderebilirsiniz.
Mesaj bloke icin aradim..Yaklasik 1 bucuk saattir baglanamadim ayrica 444 0 401 sadece kayıp çalıntı şüpheli işlem. Bunların dışında işlem yapmıyorlar..
Bu numaradan Istediğiniz işlemi yapabilirsiniz diye insanları yanılmamalı
Sizin de teyit ettiğiniz üzere bu numara kayıp çalıntı biriminindir.
Bireysel emeklilik için müşteri temsilcisiyle konuşmak istiyorum bir türlü yönlendirilmiyor.Nasıl bir yolu var bunun anlamadım yardım lütfen.
Merhabalar
eğer yukarıda belirttiğimiz kanallardan ulaşamadıysanız bu adresteki iletişim numaralarına: https://www.halkbank.com.tr/5660-bize_ulasin aynı adresteki iletişim formu aracılığıyla iletişime geçebilirsiniz.
bu kadarda olmaz yani 27/08//2018 tarihinde 11:58 de aradım müşteri hizmetlerine bağlanmak için 6 dakika bekletip kapattılar .Tekrar aradığımda 22 dakika daha bekledim kapatmak zorunda kaldım bu esnada masamda bekleyen iki evrakı hesaplayıp tamamladım hala telefona bakan yok . ARTIK MÜZİKTEN NEFRET ETTİM VALLAHİ .Cep telefonu ile arıyorum para yazıyor tabiki ,ondanda geçtim vaktimi gün boyu sizemi harcayayım benimde yapılacak iş sorumluluğum var allah aşkına genel müdürlük bu konuyla ilgilensin artık yemek saatinde santrali kapatın o zaman.
Bu tür şikayetler şu sıra fazlasıyla var. Lütfen şikayetinizi resmi kanallara da yazıp belirtiniz. Böylelikle durumun iyileşmesine katkıda bulunabilirsiniz
Hayatımda gördüğüm en kötü cevap sistemi yıllardır böyle en az bekleme süresi yarım saat ve pes ediyorsun geri dönüş yaptıklarında dahi 35 dk dayanabildim yazık şu ana kadar 1 kez bile bu sistemden faydalanabilmiş değilim ve bundan sonra da asla aramayı düşünmüyorum.
Halkbank çağrı merkezine ulaşmak isteyenler, ömürlerinin yarısını tüketiyor. Müşteri hizmetlerine bağlandıktan sonra, istediğin servise bağlanmak da ayrı bir dert zaten. Neyse ki para transferi artık yapılabiliyor internet’ten.
Evet bencede ömrümüzün yarisi cagri merkezlerine bağlanmak için beklemekle geçiyor. 🙂
2 gundur musteri hizmetlerine baglanamiyoruz 21. yy boyle sistem gormedim yarin ilk isim halk bankasina gidip butun hesaplarimi kapatacagim boyle bankayada musteri temsilcisinede lanet olsun sanki cumhurbaskanina bagliyorlar saatlerdir telefonde bekletiyorlar
444 04 01 i arayinca is bitmio kayip calinti haricinde isimizi halletmiyor tekrar baska yere bagliyor saatlerce beklioz
HALKBANK GENEL MÜDÜRÜNDEN 06.02.2006 TARİNDE EMEKLİ OLDUM.YURT DIŞINA SEYHAN EDEBİLMEM İÇİN YEŞİL PASAPORT İHTİYACIM OLDUĞUNU,HALKBANK’TAN EMEKLİ OLDUĞUMU GÖSTERİR BELGE VERİLMESİNİ ARZ EDERİM.
annemin maaşı daha yatmamış nasıl olacak
0 0 tuşlayın ben öyle bağlanıyorum kadın konuşmaya başladığı anda yapın bu işlemi
Anlıyoruz yoğunsunuz da bize geri dönüş yapıldıktan sonra niye yarım saat bekliyoruz? Madem ki müşteri temsilcileriniz dolu niye arayıp geridönüş yapıyorsunuz bize? Böyle bi sorumsuzluk olamaz ya!
Böyle cidditetsizlik görmedim iki saattir uğraşıyorum belki daha fazla alt tarafı iki dakikalık bir iş var kimseye cevap vermediğinize göre temsilciler kimle konuşuyor
Bugedirya 20 dakikadir bekliyorum hala baglanamadim diyolar 5dakika
Siz devlet bankasından işlem gerçekleştirmek vallahi cumhurbaşkanlığına bağlanmaktan zor
Sakaryada 2 atm nizde nakit yok şubeniz kapalı SİZ NE İŞ YAPARSINIZ HALKBANK
Nasıl bir hizmettir anlamadım net 20dakika41saniye beklettiler beklemekten sıkıldım telefonu kapattım yazıklar olsun
Sacma sapan bir sistemleri var . Bu kadar bekletilmezki insan hadi bekledik zahmet edipte su telofona bi bakin.Defalarca aradim artik pes. İlk firsatta butun hesaplarimi iptal ettirecem
Ben daha halkbank müsteri temsilcisine Bi kere baglanabildigimi hatırlamıyorum bu nasıl temsilcilik bu nasıl iş bes dk diyolar bekle Allah bekle açan yok
Halk bankası müşteri hizmetleri diyaloga ulaşmak mümkün değil burdan
Yetkililere sesleniyoruz lütfen.bunun çözümünü bulun
1 saaten fazla bekledigimiz oluyor böyle giderse devletin bankasını kullanmaktan vazgeçeceğiz insanlar madur oluyor kartımın tarihi bitti 1 aydır
ulaşamıyorum
Dandik banka müşteri hizmetlerine ulaşan varmi
Bu bankalar sanki telefon operatörleriyle ortak.Saatlerce aramama rağmet beklediğiniz için teşekkür ederim etme kardeşim telefonu aç
Merhabalar Mehmet bey yorumunuz için teşekkür ederiz, söylediğiniz gibi bazı banka müşteri hizmetlerine ulaşmak çok güç oluyor. Banka tercihlerinde bunu da göz önüne almakta fayda var.