Ziraat Yatırım müşteri hizmetleri Numarası: 08502222979

1997 yılında Türkiye’nin bankası Ziraat Bankası iştiraki olarak kurulan Ziraat Yatırım Menkul Değerler, uzman kadro ekibiyle beraber Sermaye Piyasasında faaliyetler gösteriyor. Ziraat Yatırım Menkul Değerler A.Ş. ile birlikte işlem aracılığı, bireysel ve kurumsal yatırım danışmanlığı, bireysel portföy ya da portföy aracılığı gibi birçok konuda yetkilere sahip olarak hizmet bulunmakta, destek almaktadır.

Ziraat Yatırım Hangi Alanda Hizmetler Veriyor?

Ziraat Bankası bünyesinde hizmet veren Ziraat Yatırım, Bono-Tahvil ve Repo işlemlerinden hisse senetlerine, vadeli işlemlerden yatırım fonu ya da kaldıraçlı işlemler gibi birçok alanda hizmet vermektedir. Hem bireysel hem de kurumsal yatırımcılara destek veren, güvenilir hizmetleriyle birlikte bugün uzman kadroya sahip Ziraat Yatırım, büyük bir yapıya sahip markalardan biridir.

Alışveriş siteleri müşteri hizmetlerine bağlanma

Ziraat Yatırım Ürünleri Hangileridir?

Yatırım AŞ alanında hizmet veren pek çok banka kurumları gibi Ziraat Yatırım’da birçok ürüne sahip şekilde bireysel ve kurumsal olarak hizmet veriyor. Bu konuda hisse senetleri, kurumsal finansman, türev araçlar VİOP gibi borsadaki pek çok ürünlerin yanı sıra çeşitli yatırım fonları, borsa yatırım fonları, Ziraat FX ve Varantlar olarak pek çok ürünlere sahiptir. Bu ürünler hakkında detaylı bilgi almak için Ziraat Yatırım çağrı merkezi üzerinden destek ve bilgi alabilirsiniz.

Merak ettiğiniz birçok konuda 0850’li telefon numarası üzerinden Ziraat Yatırım ile tanışabilirsiniz. Müşteri hizmetleriyle yapacağınız görüşmelerde ister yatırım fonlarıyla ilgili bilgi alabilir isterseniz de bireysel – kurumsal olarak dilediğiniz ürünlerle ilgili çeşitli oranları öğrenebilirsiniz.

Alışveriş siteleri müşteri hizmetlerine bağlanma

Ziraat Yatırım Bireysel Yatırım Çeşitleri

Yatırım alanında hem bireysel hem de kurumsal şekilde yatırımlarınızı değerlendirmek amacıyla Ziraat Yatırım ile birlikte yatırım fonlarından, altın, altına dayalı kira sertifikası altın tahvili gibi pek çok alanda yatırımlar yapabilirsiniz. Bu alanda istediğiniz şekilde yararlanacağınız Ziraat Yatırım’da bulabilirsiniz. Ayrıca Ziraat Yatırım müşteri hizmetleri ile istediğiniz her gün görüşerek bilgi ve destek alacağınız gibi, bireysel yatırım konusunda merak edilenleri sorabilirsiniz.

Ziraat Yatırım İletişim Numarası: 08502222979

Ziraat Yatırım Sabah Stratejisi Nedir?

Alışveriş siteleri müşteri hizmetlerine bağlanma

Ziraat Yatırım Sabah Stratejisi ile birlikte döneme ait güncel haberler hakkında bilgi alabilirsiniz. Güncel şekilde günlük, haftalık, aylık ve yıllık şekilde tüm güncel veriler hakkında bilgi alabilirsiniz. Markalar hakkında da genel yatırım yapacağınız şekilde sektörden haberler alabilirsiniz. Bunun için sizlerde https://www.ziraatyatirim.com.tr/tr/sabah-stratejisi adresini ziyaret edebilir, geniş bir bilgiye sahip olabilirsiniz.

Ziraat Yatırım Numarası: 08502222979

Ziraat Yatırım İletişim Formu ve Sosyal Medya Hesapları

Yatırım süreçlerinizle ilgili Ziraat Bankası’na ait Ziraat Yatırım için herhangi bir konuda öneri, istek, şikayet ya da bildirimde bulunmak istediğinizde https://www.ziraatyatirim.com.tr/tr/contact adresinde bulunan iletişim formunu doldurabilirsiniz. Bu sayfada yer alan iletişim formu ile çeşitli talepler ve teşekkürleriniz de iletebilirsiniz.

Sosyal medyayı pek çok açıdan aktif kullanan biriyseniz eğer bu konuda Facebook, Twitter ya da Instagram üzerinden istediğiniz bilgiyi almak adına Ziraat Yatırım’a ait sosyal medya hesaplarını takibe alın. İstediğiniz her zaman aktif şekilde takipte kalabilir ve yatırım alanında güncel bilgileri alabilirsiniz.

ZİRAAT YATIRIM Facebook

ZİRAAT YATIRIM Twitter

ZİRAAT YATIRIM İnstagram

Çağrı merkezini puanlayın!