Ray Sigorta, ulusal taşımacılık şirketlerinin (THY, Denizcilik işletmeleri, Devlet Demiryolları, PTT) girişimleri ile 1958 yılında kurulmuştur. 1992 yılında Doğan Holding tarafından özelleştirilmiştir. 1997 yılında ise şirketin hisse senetleri İstanbul Menkul Kıymetler Borsası’nda işlem görmeye başlamıştır.

Şirketin %74.26’lık hissesi VIG’nin iştiraki olan THIB Financial Services Group tarafından devralınmıştır. Türkiye’de sigortacılık şirketi olarak faaliyet gösteren Ray Sigorta, ilk senelerinde özellikle nakliyat endüstrisine dayalı sigorta alanında hizmet vermiştir.

1992 yılında alınan özelleştirme kararından sonra büyümeye devam eden Ray Sigorta, 2007 yılında Orta ve Doğu Avrupa’da faaliyet gösteren sigorta gruplarından biri olan Avusturya merkezli olarak faaliyet gösteren sigorta gruplarından biri olan ünlü şirket müşteri hizmetleriyle de dikkat çekmektedir.

İstanbul Sarıyer’de yer alan genel müdürlüğüyle de hizmet veren Ray Sigorta’nın çağrı merkezi de vardır. Ray Sigorta’nın çağrı merkezine 444 4 729 numarası üzerinden ulaşabilirsiniz. Çağrı merkezi üzerinden beklemeden pek çok farklı işlemi yapabilir ve hizmetlerden yararlanabilirsiniz.

Çağrı merkezi üzerinden aynı zamanda müşteri hizmetleriyle iletişime geçerek istek, soru, görüş, öneri ve şikayetlerinizi müşteri temsilcilerine iletebilirsiniz. Dilerseniz resmi internet siteleri üzerinden de canlı desteğe bağlanabilirsiniz.

Çağrı merkezini puanlayın!