18 Ocak 2021 tarihinde güncellendi.

FİSSLER Müşteri Hizmetleri Telefon Numarası: 444 75 58

Fissler ürünleri nelerdir?

Mutfak ürünleri konusunda Alman markası olan Fissler, 1845 yılından bu yana aktif bir şekilde hizmet veren, Türkiye’de de düdüklü tencereleri, pişirme ürünleriyle birlikte en meşhur markalardan biridir. Fissler’in genel olarak en meşhur ve ana ürünleriyle ilgili ilk akla gelen ürünleri şu şekildedir:

  • Tencere
  • Tava
  • Düdüklü Tencere
  • Bıçak
  • Diğer Mutfak Aksesuarları

Başta olmak üzere bu ve diğer ürünleriyle birlikte dünyada en güvenilir ve meşhur olan mutfak malzemeleri satışı sunan markadır. Güçlü ve garantili şekilde sunduğu hizmetleri kadar Fissler müşteri hizmetleri de insanların güvenini kazanan nitelikte değerli bir şekilde hizmet vermektedir. Fissler müşteri hizmetleri sayesinde alacağınız tüm hizmetlerde, markanın yetkin çağrı merkeziyle görüşebilir ve bilgi, destek alabilirsiniz.

FİSSLER dayanıklı mıdır?

Kalitesinde hiçbir şekilde ödün vermeden, 100 yılı aşkındır sektörde sağladığı gelişim ve kalite ile beraber uzun tecrübeli yıllarıyla teknolojiyi birleştiren Fissler, her geçen gün kullanıcı deneyimine en uygun üretimler yapmaya devam ediyor.

Teknoloji ile birleşimi sayesinde ürünlerindeki yenilikçi düşünce ve yepyeni gelişim kazandırmasıyla beraber firmanın daha da ileriye gidecek nitelikte büyümesi, sektörde öncü olması amaçlanıyor. Alman kalitesinde üretimleri ve kalite kontrol hattıyla beraber olabildiğince hata payını aza indirdiği gibi dilediğiniz her zaman destek ve bilgi alabilirsiniz.

FİSSLER Çağrı Merkezi

FİSSLER Müşteri Hizmetleri Telefon Numarası: 444 75 58

Dünyaca meşhur olan mutfak eşyalarının neredeyse tamamı için oldukça titiz çalışan Fissler, dünyada en iyi ürünleri sunuyor olmasıyla beraber kaliteden hiçbir şekilde taviz vermeyişi sayesinde güvenle tercih ediliyor. Düdüklü tencereler, yeni evlenecek çiftlerin, evine uzun ömürlü olarak kullanacağı şekilde dizayn etmek adına düdüklü tencere almak isteyen hanımların tek tercihi oluyor. Dilediğiniz gibi alışverişlerinizi yaparken de Fissler çağrı merkezi üzerinden birçok soruya yanıt bulabilir ve telefon ile yapacağınız görüşmelerde, Alman kalitesinde bir destek de alabilirsiniz.

Fissler çağrı merkezi, mesai saatleri içerisinde çalışmaktadır. Çalışma saatleri arasında aradığınız takdirde 444 ile başlayan numarasıyla birlikte sizlerde her an destek ve bilgi alabilirsiniz. Aynı zamanda internet sitesinden de iletişime geçerek iletişim formu doldurabilirsiniz. Aşağıdaki iletişim yollarını ve kanallarını da tercih ederek, Fissler için merak ettiğiniz soruları, deneyimlerinizi ya da varsa sorunlarınız sorunlarınıza karşı çözüm arayışlarınız için iletişimde olabilirsiniz.

FİSSLER İletişim Formu Adresi: https://www.fissler.com/gb/company/contact/

FİSSLER Sosyal Medya Adresleri

Aşağıda bulunan sosyal medya hesapları dahil tüm hesapları kullanarak Fissler kampanyaları, indirim ve promosyonlarını takip edebilirsiniz. Fissler Türkiye sosyal medya hesapları sayesinde dilediğiniz an sizde bu markanın tüm ürünleri ve kampanyalarını an ve an takip edebilirsiniz.

FİSSLER Facebook

FİSSLER Twitter

FİSSLER İnstagram

Çağrı merkezini puanlayın!