22 Şubat 2024 tarihinde güncellendi.

Bilinmeyen Numara Müşteri Hizmetleri Numarası: 11880


Gün içinde telefonumuza bildiğimiz ya da bilmediğimiz numaralardan onlarca çağrı gelmektedir. Eğer gelen çağrılardan bilmediğimiz numaraya ait olan varsa kim olduğu konusunda büyük bir merak duygusu uyandırmaktadır. 11880 bilinmeyen numaralar servisi sayesinde artık akılda soru işaretleri yerine numaranın kime ya da hangi kuruma ait olduğu bilgisi yer almaktadır.

11880 Bilinmeyen Numaralar Servisi

11880 bilinmeyen numaralar servisi, numaradan isim sorgulama, isimden numara sorgulama gibi onlarca farklı hizmet sunmaktadır. Oldukça faydalı ve acil durumlar içinde çözüm üretici olan bu servis, her daim yeni ve güncel bilgiler sunmaktadır.

11880’e Nasıl Ulaşılır?

11880 servisine ulaşmak oldukça kolay ve hızlı bir işlemdir. Servise ulaşmak için ister mobil hattan isterseniz de sabit hattan 118 80 nolu numarayı arayabilirsiniz. 118 80 servisinden hizmet almak için yalnızca numarayı tuşlayarak arama yapmak yeterli olacaktır.

11880 Hizmetleri ve Özellikleri

11880 hizmetleri başında bilinmeyen numaralarının kime ya da nereye olduğunu bulmak gelmektedir. Ancak 11880 danışma hizmeti ile rehber sorgulama, acil numaralar rehberi, çağrı merkezi destek hatlarına bağlanma ya da numara bulma gibi daha birçok hizmeti alabilirsiniz. İşte 11880 nolu bilinmeyen numaralar servisinin özellikleri şöyledir;

  • Bilmediğiniz herhangi bir numaranın cep telefonu ya da sabit hat fark etmeksizin kime, hangi şehir veya ülkeye, hangi kuruma ait olduğunu öğrenebilirsiniz.
  • Ulaşmak istediğiniz bir kişinin isim ve soy isim bilgileri ile iletişim bilgisine ulaşabilirsiniz.
  • Acil durumlarda örneğin doktor, çilingir, nöbetçi eczane vb. en yakınınızda yer alan konumun numarasına ulaşabilirsiniz.
  • Bir kurumun çağrı merkezine bağlanmak ya da müşteri hizmetleri numaralarına erişmek için tercih edebilirsiniz.
  • Adresinize ait posta ve telefon kodunu öğrenebilirsiniz.
  • Adresinize en yakın banka şubesi, telefon numarası ya da ATM bilgisine ulaşabilirsiniz.
  • Seyahat etmek istediğiniz araçlar hakkında saat, bilet ve iletişim bilgilerini edinebilirsiniz.
  • Eğlence mekanları, çiçekçiler, GSM operatörleri gibi akla gelebilecek pek çok farklı alanlardaki kurumların numaralarını kolayca öğrenebilir kısa sürede iletişime geçebilirsiniz.

Kullanım Alanları ve Faydaları

11880 bilinmeyen numaralar servisinin kullanım alan aslında sadece numaraya ait bilgi bulmakla kalmamakla beraber daha geniş bir alana yayılmaktadır. 11880 hakkında daha fazla bilgi ve daha kolay ulaşım için Direk Bağlanma.com sitemizi ziyaret ederek işlemlerinizi de hızlandırabilirsiniz.

11880 temel olarak bilinmeyen bir numaranın nereye ait olduğunu bulmaktadır. Bunun bilgisini siz değerli kullanıcılara vermektedir. Yalnızca bilinmeyen numaralar servisi değil ihtiyaç duyulan bir alanın, kişinin ya da kurumun da numarasına ulaşmak için faydalı bir rehber sorgulama servisidir.

Güvenlik ve Gizlilik

11880 servisi hakkında en çok merak edilen sorulardan biri güvenlik ve gizlilik konusudur. Servis ile iletişim kurulması halinde iletişim numarası kayıt olarak düşmektedir. Ancak bu bilgi 3. kişiler ile paylaşılmaz. Sorguladığınız numaranın bilgileri ise sizlere güvenlik dahilinde aktarılmaktadır.

11880 bilinmeyen numara sorgulama servisi, sorgulama yapmanız durumunda sorgulanmış olan numaraya bilgi vermemektedir. Bu sayede sorgulama ve bilgi almak güvenlik ve gizlilik çerçevesinde yürütülmektedir.

Müşteri Deneyimleri ve Geri Bildirimler

118 80 bilinmeyen numara bulma rehber hizmeti 2010 yılından bu yana hizmet vermeye devam etmektedir. Sektörde alanında öncü ve lider servis olan bu hat, müşterileri tarafından da olumlu yorumlar almaktadır.

Hizmetin işe yarar olması ve kolay ulaşılabilir oluşu müşteri memnuniyetini artırmaktadır.

Sistem hakkında alınan geri dönüşlerde pozitiflik oranı yüksektir. Ancak servis üzerinde kapsama girmeyen bölge ya da numaralarda olabilmektedir. Bu konuda olumsuz deneyim yaşayan müşteriler tarafından geliştirme talepleri geldiği bilinerek 11880 nolu servis her geçen gün kendini yenileyerek güncellemeler ile hizmetine devam etmektedir.

Sıkça Sorulan Sorular (SSS)

118 80 oldukça popüler bir servis olduğu için hakkında merak edilen sorularda elbette fazladır. Merak ettiğiniz tüm detaylara ve iletişim bilgilerine Direk Bağlanma.com üzerinden de ulaşmanız mümkündür.

11880 Bilinmeyen Numaralar Servisi Nedir?

11880 bilinmeyen numaralar servisi, anı kolaylaştırmak ve bilinmedik numaralardan gelen çağrıların kime ait olduğunu açıklamak için oluşturulmuş bir servistir. Ayrıca 11880 rehber bulma hizmeti, merak edilen ve acil durumlarda gelen kurumlarında iletişim bilgilerini iletmek, aracılık kurmak gibi hizmetler vermektedir.

11880’i Nasıl Kullanabilirim?

11880’i kullanmak kolay ve pratiktir. Cep telefonundan ya da sabit hattan 11880 nolu numarayı tuşlayarak müşteri hizmetlerine kolayca bağlanabilir, istediğiniz hizmet hakkında kısa sürede bilgi alabilirsiniz.

11880 Servisinden Kimler Faydalanabilir?

11880 servisinden telefon kullanma eylemini gerçekleştirebilen ve Türkiye’nin her köşesinden kişiler faydalanabilmektedir. Belirli bir kısıtlaması bulunmamaktadır.

11880 Hizmeti Ücretli mi?

11880 ücretli bir servistir. Ücret yansıması dakika olarak hesaplanmaktadır. Hat ve ücret tarifesi şöyledir;

  • Turkcell; 60sn/19.99 TL
  • Türk Telekom; 60sn/19.99 TL
  • Avea; 60sn/19.99 TL
  • Vodafone; 60sn/19.99 TL
  • Superonline; 60sn/19.99 TL
  • Millenicom;60sn/19.99 TL
  • TTNET; 60sn/19.99 TL
  • Vodafone Alternatif; 60sn/19.99 TL

Hangi Bilgileri 11880’den Sorgulayabilirim?

11880 rehber bulucu servisi üzerinden bilinmeyen çağrıların kime ait olduğu bilgisine kolaylıkla ulaşabilirsiniz. Ayrıca acil servis numaraları, çilingir, tamirci, çiçekçi, numaradan isim sorgulama, ulaşım bilgileri gibi pek çok hizmet alanına ait numara sorgulama işlemi gerçekleştirebilirsiniz.

11880 Kullanırken Güvenlik ve Gizlilik Konularında Ne Gibi Önlemler Alınmaktadır?

11880 servisi kullanımında güvenlik ve gizlilik üst düzeyde tutulmaktadır. Numaralar onay dahilinde hizmet sistemine geçmektedir. Verilen bilgiler 3. kişiler tarafından paylaşıma sunulmamaktadır.

Bir Numarayı Sorguladığımda Hangi Bilgilere Ulaşabilirim?

11880 servisinin hizmet verme amacı bilinmeyen numaraların kime ait olduğunu müşterilerine sunmaktır. Bir numaranın 11880 servisi üzerinden sorgulanması durumunda numaranın kime ait olduğu bilgisine ulaşmak mümkündür. Eğer kayıtlarda bu numara yer alıyorsa ya da kişisel değil bir kurum yada kuruluşa ait ise yine aynı şekilde ait olduğu kurumsal hakkında bilgilere ulaşmak mümkündür.

11880 Servisiyle İlgili Bir Sorun Yaşarsam Ne Yapmalıyım?

11880 bilinmeyen numaralar servisi, uzun yıllardır hizmet vermekte olan bir uygulamadır. Alanında oldukça tecrübeli olan bu rehber hizmet servisinde müşteriler zaman zaman sorun yaşayabilmekte ve ne yapacakları konusunda fikir sahibi olmak için bazı araştırmalar yapmaktadır.

11880 servisiyle ilgili bir sorun yaşanması halinde müşteri hizmetleri ile iletişime geçerek sorun hakkında düzeltme ya da bilgi talebinde bulunabilirsiniz.

11880 Servisini Kullanmak İçin Özel Bir Uygulama İndirmem Gerekiyor mu?

11880 rehber danışma hizmeti için özel bir uygulama bulunamamaktadır. Hizmeti kullanabilmek için telefonunuzda 118 80 nolu numarayı tuşlamanız yeterli olacaktır. Hizmet müşteri temsilcisi ile birebir görüşme sağlanarak alınmaktadır. Uygulama indirme gerektirmeyen servisi yalnızca telefon görüşmesi üzerinden gerçekleştirebilirsiniz. İsterseniz Web sitesi üzerinden hizmet detayları bilgisi alabilirsiniz.

11880 Servisi Tüm Telefon Operatörleri İle Uyumlu mudur?

Evet, 11880 servisi tüm cep telefonu operatörleri ile uyumludur. İstenilen her operatör üzerinden hizmet alınabilmektedir.

11880 İle İletişim ve Destek

11880 servisi ile herhangi bir aksaklık ya da hatalı durumda iletişim kurarak destek almak mümkündür. Bunun için ilk olarak internet sitesi üzerinden iletişim bölümünde yer alan mesaj kısmı kullanılabilmektedir. Ayrıca 0090 212 411 7000 nolu müşteri hizmetlerini arayarak destek ekibe bağlanılmaktadır. 11880 ile iletişim kurmak için Direk Bağlanma.com üzerinden bilgi alabilirsiniz.

11880 İle İletişim ve Destek

11880 servisi ile herhangi bir aksaklık ya da hatalı durumda iletişim kurarak destek almak mümkündür. Bunun için ilk olarak internet sitesi üzerinden iletişim bölümünde yer alan mesaj kısmı kullanılabilmektedir.11880 ile iletişim kurmak için Direk Bağlanma.com üzerinden bilgi alabilirsiniz.

11880 E-Mail Adresi ve 11880 Twitter Adresi

E-Mail Adresi: info@bntelekom.com

11880 Twitter

Çağrı merkezini puanlayın!