Twitter Hesap Dondurma ve Kalıcı Olarak Silme

Direk Bağlanma siteleri müşteri hizmetlerine bağlanma

Twitter hesabınızı kalıcı olarak silmek istiyorsanız ilk önce geçmiş döneme ait olan paylaşımlarınızı indirmeyi de deneyebilirsiniz. Twitter kullanıcılarına verilerini indirebilme imkanı sunan platformlar arasında yer almaktadır.

Twitter hesabınıza ait olan verilerinizi indirmek için Twitter > Ayarlar > Twitter Verilerin > Twitter Arşivin yolunu izlemeniz ve “Twitter Verilerini İndir” bölümünden arşiv oluşturulmasını talep edebilirsiniz. Hesabınızı kalıcı olarak silmek için https://twitter.com/settings/accounts/confirm_deactivation bağlantısına tıklamanız gerekmektedir.

Karşınıza gelen sayfada hesabı devre dışı bırakma bölümünü görüntüleyebilirsiniz. Açılan sayfadaki @”devre dışı bırak” butonuna tıkladığınız an hesabınız silinecektir. Bu işlemden sonra 30 gün boyunca Twitter bilgilerinizi saklayacaktır.

30 gün geçmeden aynı kullanıcı adı ve şifre ile oturum açarsanız hesabınız tekrar aktif hale gelir. Hesap dondurma işlemi de aynı şekilde yapılmaktadır. Sileceğiniz hesabın kullanıcı adı gelecekteki yeni bir hesapta kullanılacaksa hesabınızı silmeden önce kullanıcı adınızı değiştirmeniz gerekir. Bu işlemi yapmazsanız aynı kullanıcı adı le yeni bir hesap oluşturamazsınız.

Devre dışı bırakılan ve 30 gün süre ile giriş yapılmayan Twitter hesapları kalıcı olarak silinecektir. Ancak Twitter üzerindeki verileriniz başka kullanıcılara bir süre daha gözükecektir. Verilere tıklandığı zaman ise artık hesabınıza ulaşılması mümkün değildir.


Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir