Pep Para Müşteri Hizmetleri Telefon Numarası: 0850 450 50 40

İster yurtiçi isterseniz de yurtdışı para gönderme işlemlerinizi hızlı ve pratik bir şekilde yapabileceğiniz, birçok üye iş yerlerinin kampanyalarından yararlanarak avantajlı fiyatlar, indirimleri kaçırmadan takip edeceğiniz PeP Para ile birlikte dilediğiniz her zaman en iyisi siz olun. 

Türkiye girişimi olarak kurulan bir dijital cüzdan olarak tanımlanan PeP cüzdan, App Store veya Google Play üzerinden telefonunuza indireceğiniz uygulama sayesinde dijital cüzdan şeklinde kullanma avantajlarından keyifle yararlanabilirsiniz.

Dilediğiniz şekilde yararlanacağınız avantajlarıyla beraber Pep Cüzdan içerisinde ücretsiz para transferi yapabilir ve üye iş yerlerinde avantajlı kampanyalardan yararlanırken kullanabilirsiniz. Pep Visa Kartınız sayesinde yurtdışından alışveriş yaparken, döviz kuru farkı sizi üzmeyecek! Çünkü dolar kuru farkına karşı oldukça avantajlı ve güvenli bir şekilde alışveriş yapmanıza yardımcı olacak bu PeP kartınızla ilgili merak ettiğiniz her şeyi Pep Para müşteri hizmetleri telefon ile ulaşarak anında sorabilirsiniz.

İnternette Güvenli Alışveriş Zamanı: PeP Para Cüzdan

İster fiziksel alışverişlerinizde isterseniz de internette paranızı kullanmak istediğiniz pratik ve güvenli şekilde fırsatlar dolu harcamalar yapın, cebiniz tasarrufla tanışsın mottosu ile birlikte PeP, tüm kullanıcılarına hem internette hem de üye iş yerlerinde avantajlar kazandırıyor.

  • PeP müşterileri, özel döviz kuru ile birlikte yurtdışından yapacağınız tüm alışverişlerinizde kur farkıyla birlikte zararlı çıkmadan alışverişlerini yapıyor.
  • Dilediğiniz her zaman yurtdışından para gönderimlerinde, hesabınıza para transferi eğer gecenin bir vakti, hafta sonu herhangi bir yapılacaksa mesai saatlerine takılmayın! PeP kartınızla hesabınıza 7 gün 24 saat para transfer işlemleriniz güvenle yapabilirsiniz. Türk lirası hesaplarınızın yanında döviz hesabı olarak ABD doları, Euro ya da İngiliz sterlini hesapları da açabilirsiniz.
  • İnternet alışverişlerinizi güvenle yapabilmek ve her adımda değişen PeP sanal kart numarası sayesinde kartınızın farklı zamanlarda yabancı kişilerin eline geçse bile dijital cüzdanınızla cüzdanınızı korur, internetten tüm yapacağınız alışverişlerinizi %100 güvenli hale getirirsiniz.
  • Opet istasyonlarında yapılan tüm alışverişlerde özel avantajlı fiyatlardan yararlanırsınız. Buna göre siz de PeP kartınızı kullanın, PeP mobil uygulaması sayesinde de ödemelerinizi hiç aracınızdan inmeden pratik şekilde yapabilirsiniz.

PeP’in fırsatlarıyla birlikte birçok indirim ve avantajları yakalayıp siz de harikulade imkanlardan yararlanacaksınız. Eğer dijital cüzdanla paranızın kontrolünü sağlayarak, dilediğiniz her zaman kullanmadan önce veya kullanırken sormak istediğiniz sorularınız varsa PeP Para iletişim numarası ile çağrı merkezine telefonla ulaşabilir, sormak istediğiniz tüm konularda bilgi ve destek alabilirsiniz.

Pep Para Çağrı Merkezi Telefon Numarası

Pep Müşteri Hizmetleri Telefon Numarası: 0850 450 50 40

PeP Para kartınız sayesinde faturalarınızı, devlet dairesine olan tüm ödemelerinizi ya da aylık düzenli ödemelerinizi takip eder, sabit şekilde ödemelerinizi hızlıca yapabilirsiniz. Tek bir yerden tüm ödemeleri kontrol altına alarak güncel şekilde yapabilirsiniz. Aksi durumda olası her probleme karşı PeP çağrı merkezi isteklerinizi anında gerçekleştirecek deneyimli personelleriyle beraber bulunmaktadır. Dilediğiniz her zaman görüşme yapabilir, bilgi ve destek alabilirsiniz.

Pep Para İletişim Formu Adresi: https://www.peple.com.tr/iletisim

Pep Para İletişim E-Posta Adresi ve Sosyal Medya Adresleri

Aşağıda bulunan tüm eposta adresleriyle, müşteri temsilcileriyle iletişime geçerek görüşebilir ve bilgi alabilirsiniz. İstek, şikâyet ya da önerilerinizi paylaşacağınız gibi eğer kayda geçmesi istenen talepleriniz hakkında da e-mail göndermek istiyorsanız anında iletişimde olabilirsiniz.

Ayrıca aşağıda tüm sosyal medya hesaplarını göreceğiniz PeP Para için anında hesapları takip alıp tüm kampanya ve indirim konularından faydalanacağınız duyuruları takip edebilir, dilediğiniz her zaman bilgi paylaşımında da bulunabilirsiniz.

Pep Para İletişim E-mail Adresi: info@peple.com.tr

PeP Para Müşteri Hizmetleri Eposta Adresi:  destek@peple.com.tr

PEP PARA Facebook

PEP PARA Twitter

PEP PARA İnstagram

Çağrı merkezini puanlayın!